Várady Soma

TERAPEUTÁK

VÁRADY SOMA

Humanisztikus asztrológus

Web: www.vilagfa.info
Tel: 06-20-200-1155

Humanisztikus asztrológiával foglalkozom, olyan embereknek készítek horoszkópelemzést, akiknek kérdéseik vannak, és azt keresik a válaszban, hogyan léphetnek előre az adott kérdésben és az életükben.

Valamikor huszonegy-két éves koromban akadtam rá egy sárga, vastag asztrológia-könyvre, benne az ígérettel: Megtudhatom a horoszkópelemzés titkát!

Kezdetben kézzel rajzoltam a horoszkópokat, nehéz efemerida-könyvek segítségével – ma már könnyebb a dolgom, segít ebben a számítógép. Ebben segít, a horoszkóp elemzése azonban megmaradt varázslatnak: meg kell fejteni a képletet, az üzenetet!

A horoszkópelemzés számomra az emberi történetről szól, amit nagy részben a lélek vezérel – talán ezért is kerültem Rákos Péter humanisztikus asztrológia-iskolájába. Az öt iskolaév után ott maradtam néhány évre tanárnak. 2008-ban Sopronba költöztem, ide hozott a szerelem. A házasságunk időpontját az égi jelekhez igazítottuk – és nem bántam meg!

Hiszem, hogy a horoszkóp elemzése nagy segítség lehet. Hiszem azt is, hogy ha igazán belülről jön tőlünk a kérdés a csillagok felé, akkor az a megfelelő időben és módon történik, és a meg is kapjuk a megfelelő választ…