TRX kismama

Gyere el és próbáld ki!

Könnyebb lesz a várandósság!

 

A várandósság alatt is segítenek a TRX hevederek. A kismamáknak összeállított gyakorlatok azoknak is nagyszerű segítséget nyújtanak, akik nem sportoltak, és az addig komolyan sportoló anyukáknak is megfelelő mozgásforma a kilenc hónapra. A feladatok ugyanis alaposan megmozgatják az izmokat, anélkül, hogy vérbőséget, feszülést okozna az alhasban, vagy bármilyen szinten veszélyeztetné a magzat egészségét.

A kismamák a TRX gyakorlatok 40 százalékát ugyanúgy végezhetik, mint bárki más. A keringés fokozása és a lábizmok edzése érdekében a szűk terpeszállásos guggolás ugyanúgy alkalmazható a kismamáknál is. A Kismama-TRX legfontosabb célja, hogy segítsünk a várandósoknak minél könnyebben megélni a testük változásait. Az eredetileg az amerikai tengerészgyalogosok számára kifejlesztett TRX világszerte egyre divatosabb mozgásforma, de a rehabilitáció területén is mind gyakrabban alkalmazzák, hiszen a felfüggesztett TRX hevederek segítenek a mozgásban, ugyanakkor olyan belső izmokat is átmozgatnak, melyeket egyébként igen nehéz lenne edzeni. Csak a saját testsúlyával edz mindenki. A TRX gyakorlatok fejlesztik az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt is.

Foglalkozás - ár: 2.500.- Ft / alkalom
Bérlet - ár: 22.500.- Ft / 10 alkalom

  TRX KISMAMA BEJELENTKEZÉS KÜLDÉSE

  Jelentkezhetsz Krisztinél személyesen is,
  Facebook üzenetben,
  vagy telefonon a +36 30/9055-871-as számon is az adott foglalkozásra.

   

  Ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz jönni, kérlek időben jelezd, hogy mást tudjak értesíteni a felszabadult helyről.
  Mivel korlátozott a TRX hevederek száma, a bejelentkezést követően legkésőbb 3 órával az edzés előtt lehet lemondani a részvételt.

  Egy nagyobb méretű strandtörölközőt kérlek hozz magaddal a foglalkozásra!

   

  Szeretettel várlak!

  Jahn Krisztina
  TRX Sports Medicine Suspension Training oktató,
  Hatha jóga, Gerincterápia jógával oktató