Joós Viktória

OKTATÓK

JOÓS VIKTÓRIA

Női jóga, Kismamajóga oktató

Tel: 06-20/550-8616
E-mail: joos.viktoria@gmail.com

 

1988.07.18.-kán születtem Sárváron, de Celldömölkön nőttem fel. Sopronba 2015 őszén hozott a szerelem, azóta is itt élek a férjemmel.

A mozgás mindig szerves részét képezte az életemnek, de fiatalabb koromban még a tánc volt előtérben. Jógázni nagyjából 6 évvel ezelőtt kezdtem el, mikor nem volt lehetőségem táncolni, viszont éreztem, hogy hiányzik az aktív életforma. Akkor még csak a mozgás pótlása volt a célom, ám a jógára jellemző lágy mozdulatok, a kitartott ászanák, a lassú, de mégis minden izmot megdolgoztató mozgásforma,rögtön az első alkalommal elvarázsolt. Minél több órán vettem részt, annál inkább foglalkoztatott a jóga filozófiai háttere és gondolkodásmódja is, ami mára szerves részét képezi az életemnek. A jóga nagyon sokat segített abban is, hogy hamarabb átlendüljek a nehezebb életszakaszokon és segített megtalálni a saját utamat. Teljesen lenyűgöz, hogy minden alkalommal bővül a tudásom, újabb darabokat lelek meg a jóga gyűjtőnevű csodás kirakóból, de mégis minden alkalom után úgy érzem, tovább bővíthető a kép. Ezáltal ösztönzést érzek arra, hogy tovább fejlődjek, és további képzéseken vegyek részt.

Mivel a másik nagy rajongásom a gyermekekkel való foglalkozás, így első nekifutásra a gyermekjóga oktatói képzést végeztem el, én főként az óvodás korosztállyal foglalkozom. Mivel a várandósság és a születés csodája már gyermekkorom óta elvarázsolt, ezért úgy döntöttem, hogy a még kisebbek felé szélesítem a kört, így elvégeztem a kismama és baba-mama jóga oktatói képzést is. 2018 nyarán a Női jóga oktatói tanfolyamon tettem sikeres vizsgát. A Női jógaórákon a természetes női ciklust figyelembe véve gyakorlunk; segítve, harmonizálva ezzel a bennünk történő fizikai, mentális és lelki folyamatokat.

Várom szeretettel minden kedves nőtársamat, jógázzunk együtt a női egészségünkért!