Bogdán Zsófi

OKTATÓK

BOGDÁN ZSÓFI

Hatha és Vinyasa Flow jógaoktató

0630/861-7752
bogdan.zsofi@gmail.com

Pszichológusként mindig is fontosnak tartottam a testi- lelki egyensúly megteremtését, önismeretünk és önmagunk fejlesztését, melyekhez a jóga nagyban hozzá tud járulni. Középiskolás korom óta, gerincferdülésem okozta panaszaim enyhítése miatt kezdtem el a jógával foglalkozni, melynek során megtapasztaltam más jótékony hatását is: kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem és fizikai erőnlétem, állóképességem is javult.

A Vinyasa Flow irányzatot 2016 óta gyakorlom és azonnal éreztem, hogy ez az az irányzat, ami nekem való, amiben igazán ki tudok teljesedni.

2018 -ban végeztem el a Purnam Jóga és Meditációs Központban a Hatha és Vinyasa Flow jógaoktató képzést, ami megalapozza jövőbeni fejlődésemet és további képzéseimet.

A Vinyasa Flow egy dinamikus jógairányzat, melyet az áramlás, a folyamatosság jellemez.  A mozgás a légzéssel összhangban történik, mely segít kialakítani és fenntartani a koncentrációt. Az óra egyre komplexebb szekvenciákból, sorozatókból épül fel, melyek ismétlése segít belekerülni a flow állapotba, az áramlás élményébe.

A Vinyasa Flow jótékony hatásai közé tartozik többek között, hogy fejleszti az állóképességet, a koncentrációt, a tudatosságot. A mindennapokban segíti a változások megélését, az alkalmazkodást a jelen tudatossága mellett.

Várlak sok szeretettel a kezdő Vinyasa Flow óráimon, ha már jógáztál, dinamikus gyakorlásra vágysz és szeretnéd megtapasztalni az áramlás élményét.