Vélemények – Jóga

„Szia Kriszti!

Imádom az óráid!

Annak idején gerincproblémák, illetve életmódváltás miatt kezdtem el jógázni. Hétről hétre éreztem a változást, a "mozgást" a testemben, a csontjaimban, ízületeimben, ahogy alakul és a helyére kerül minden. 
Ezzel egyidejűleg, úgy, hogy nem is gondoltam volna, az életem más területein is elindult egy változás. Nyitottabb, erősebb, harmonikusabb lettem. 
Sokat tanulok tőled, egyre jobban érzem a bennem rejlő lehetőségeket, melyeket a jóga ébresztett fel.
Jelenleg jógaoktató képzésre járok...
A stúdióba jó belépni, kellemes helyszín a gyakorláshoz."

(B. Éva)

„Azért kezdtem el jógázni, mert változtatni akartam az életemen fizikai és lelki állapotomat javítani.
Ajánlanám másoknak is, mert megtaláltam, amit akartam, csökkentek az ízületi fájdalmaim, javult az állóképességem, több az önbizalmam.
Nagy szerepe van benne az oktatónak is. Minden órán érzem a lelkesedést, a szeretetet. Jó ott lenni.”

(B. Katalin)

„Azért kezdtem el jógázni, mert mióta először hallottam erről a mozgáskultúráról, vonzott. Tetszett, hogy a testünkkel, mindenféle segédeszköz nélkül, vihetünk véghez olyan dolgokat, amiről elsőre azt gondoljuk, kivitelezhetetlen. Mindamellett a test csak eszköz, hogy a lelkünket megnyissuk, fejlesszük. Segít jobban bízni abban, hogy azokat a dolgokat is meg tudom oldani, melyek első látásra lehetetlennek tűnnek. Megismerem a korlátaim, megtanulom azokat, s ezáltal másokat is elfogadni. Megtanít arra, ha kitartó vagyok, apró lépésekkel mindig egyre közelebb kerülök a kitűzött célhoz, ezért bátrabban járom a saját utamat. Ezért ajánlanám másnak is. Ha csak a fizikai síkra gyakorolt pozitív hatásokat nézem, az állóképesség javulását, a hajlékonyabb, könnyedebb mozdulatokat a mindennapokban, az egyenes testtartást, a stressz oldást, a kellemes, nyugodt légkört, s a felkészült, önmagát is mindig fejlesztő, precíz, kedves oktatót, akkor is mindenképpen érdemes kipróbálni.

Szeretettel"

(H. Zsuzsi)

„Miért kezdtem el jógázni?

Végül is Viki vett rá, gondoltam ki próbálom. De nem bántam meg. Nagyon jól esik. Teljes szellemi és fizikai kondíciót ad számomra. Ha kimarad egy hét, akkor már hiányzik. Az is tetszik benne, hogy nem korhoz kötött, tehát el lehet kezdeni fiatal és felnőtt korban is.
Amióta jógázom sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb  vagyok. Át segít lelki traumákon is (válás, haláleset)
Csak ajánlani tudom másoknak és meg is teszem!

Puszi”

(Tibor)