Várady Erika

TERAPEUTÁK

VÁRADY ERIKA

Családállító

Web: www.rendezek.hu
Tel: 06-20-351-1504

 

Egyéni és csoportos családállításokat tartok olyan embereknek, akik készek arra, hogy változtassanak életükön.

Több éven át tanultam a családállítást - és az államilag elismert családállítói végzettség megszerzése után is folyamatosan látogatok szakmai workshopokat, követem a módszer fejlődését.

Már a főiskolai tanulmányaimnak is jelentős részét képezte pszichológiai tananyag. A későbbi képzéseken tovább mélyítettem ismereteimet a lélektan terén: tanultam többek között fejlődéslélektant, pszichopatológiát, integrál pszichológiát. Emellett tanultam még kineziológiát, NLP-t, pszichodrámát, belső utazást, szomatodrámát, Kahi Healinget, holistic pulsingot és egyéb alternatív pszichoterápiás és mentális képességeket fejlesztő módszereket... 

A gyakorlati módszerek közül a családállítás volt az, ami a legjobban megfogott.

A családállítás egy nagyobb rendszerbe - családi összefüggésekbe - helyezi életünket, nagyobb rálátást ad a problémáinkra, azok eredetére. Nem pusztán csak úgy történik valami, hanem a felismerésekkel már tudatosan formálhatjuk az állítás után az életünket.

Köszönöm minden hozzám fordulónak, hogy egy kicsit részese lehetek az életének, rövid időre kísérője lehetek az útján, és segíthetek megszólítani a lelkét!