TRX kismama

Gyere el és próbáld ki!

Könnyebb lesz a várandósság!

 

A várandósság alatt is segítenek a TRX hevederek. A kismamáknak összeállított gyakorlatok azoknak is nagyszerű segítséget nyújtanak, akik nem sportoltak, és az addig komolyan sportoló anyukáknak is megfelelő mozgásforma a kilenc hónapra. A feladatok ugyanis alaposan megmozgatják az izmokat, anélkül, hogy vérbőséget, feszülést okozna az alhasban, vagy bármilyen szinten veszélyeztetné a magzat egészségét.

A kismamák a TRX gyakorlatok 40 százalékát ugyanúgy végezhetik, mint bárki más. A keringés fokozása és a lábizmok edzése érdekében a szűk terpeszállásos guggolás ugyanúgy alkalmazható a kismamáknál is. A Kismama-TRX legfontosabb célja, hogy segítsünk a várandósoknak minél könnyebben megélni a testük változásait. Az eredetileg az amerikai tengerészgyalogosok számára kifejlesztett TRX világszerte egyre divatosabb mozgásforma, de a rehabilitáció területén is mind gyakrabban alkalmazzák, hiszen a felfüggesztett TRX hevederek segítenek a mozgásban, ugyanakkor olyan belső izmokat is átmozgatnak, melyeket egyébként igen nehéz lenne edzeni. Csak a saját testsúlyával edz mindenki. A TRX gyakorlatok fejlesztik az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt is.

Foglalkozás - ár: 1.800.- Ft / alkalom
Bérlet - ár: 16.000.- Ft / 10 alkalom

TRX KISMAMA BEJELENTKEZÉS KÜLDÉSE

Jelentkezhetsz Krisztinél személyesen is,
Facebook üzenetben,
vagy telefonon a +36 30/9055-871-as számon is az adott foglalkozásra.

 

Ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz jönni, kérlek időben jelezd, hogy mást tudjak értesíteni a felszabadult helyről.
Mivel korlátozott a TRX hevederek száma, a bejelentkezést követően legkésőbb 12 órával az edzés előtt lehet lemondani a részvételt.

Egy nagyobb méretű strandtörölközőt vagy plédet hozz magaddal a foglalkozásra!

 

Szeretettel várlak!

Jahn Krisztina
TRX Sports Medicine Suspension Training oktató,
Hatha jóga, Gerincterápia jógával oktató