ThetaHealing és Lélekringatás

   

ThetaHealing® konzultáció

A ThetaHealing® egy spirituális, gyógyító és önfejlesztő módszer, amely ötvözi a spirituális tanokat a kvantumgyógyászat, biofizika, kineziológia ismeretivel. Magyarországon igen, de a világ más tájain nem új keletű technika.

Egy kezelés során théta agyhullámokkal dolgozva mély, meditatív állapotba kerül a kliens. Majd a beszélgetés során leásunk a mélybe, a gyökérproblémához, amit megragadunk, kitörlünk és helyette elvetjük az új magokat. Amelyekből (mindenkinél más tempóban) „gyönyörű virágok” nőnek. A théta állapot különlegessége, hogy elalvás előtt, ébredés után az agy automatikusan théta állapotban van, ilyenkor születnek a legjobb ötletek, mert agyunk nem tesz különbséget a vágyak világa és a valóság között. Ezért roppant egyszerű a teremtés.

A konzultációk során kizárjuk az egót, hogy a lehető legtisztább információkatkapjuk.  A Tiszta Tudatosság Terében dolgozva lesz még biztonságosabb a folyamat. Ez segíti elő a változás azonnali beindulását is.

A kezelés segíthet az élet bármely területén: betegségeken, félelmeken, kapcsolatokon, az élet ritmusán, bőség megélésén.  Egy speciális konzultáció keretén belül lehetséges az újjászületés megtapasztalása, amikor is a fogantatástól indulva újraélhető a megszületés.

Mivel a ThetaHealinggel® magamon is dolgozom, számomra főleg, de a környezetem számára is látványos változásokon megyek keresztül. Megnyugodtam, könnyebben elengedek embereket, helyzeteket az életemből és az egómmal is barátkozom. Egyik napról a másikra gyerekkorom óta hordozott blokkokat teszek le, van azonban, amin több hónapon keresztül dolgozom, ez is rendben van. Van, hogy a változás másképp történik meg, mint elvárnánk, ilyenkor tanul a legtöbbet az ember.

Mikor elkezdtem emberekkel foglalkozni, kezelni őket, rá kellett jönnöm, hogy bármennyire is szeretnék segíteni, nem mindig tudok úgy, ahogy szeretnék. A legjobb barátnőm például még nem áll készen egy théta kezelésre, amit eleinte nehezemre esett elfogadni. Később megértettem, hogy neki a reiki energia kezelés többet jelent és a testében óriási változásokat indít el. Van olyan is, hogy a kliens kezelés közben jön rá, mikor már megvan a megoldás és lehetőség a változtatásra, hogy neki még nincs rá szüksége és inkább „vegetál” még. Példáimmal rá szerettem volna világítani a legfontosabb dologra, amit a théta adott: az elfogadás. Hagyni mindent a maga idejében megtörténni. Ugyanis mindenkinek más a ritmusa, mindenki mást igényel és ez így van rendjén.

Ár: 11.000.- Ft

Bejelentkezés:
Munkás Bianka 
tel: 06-30/542-9828

THETA HEALING KONZULTÁCIÓ BEJELENTKEZÉS KÜLDÉSE

 

Lélekringatás

A lélekringatás egy manuálterápia (kézzel végzett kezelés), amely Ausztráliában őshonos. Másik irányzata a szintén Ausztráliából érkezett csontkovácsolás. Ezzel ellentétben viszont, a ringatás kényelmes ruhában, masszázságyon zajlik, puha takaró alatt. A test természetes ringását elősegítve ellazult állapot lép fel, a sejteket ezáltal az anyaméhben eltöltött időszakra emlékezteti, ellazítja, oldja a blokkokat.

Magam is tapasztalom gyerekkorom óta, hogy a finomabb érintésekkel könnyebben lehet intenzívebb élettani hatást elérni. Újdonság lehet a kemény érintések és a manapság nagyon durva külvilági behatások után finom, lágy mozgást, energiát tapasztalni.

Ringatás közben én csak jelen vagyok, mindent a Te tested végez. A gyengéd, vibráló érintések által aa sejtek aktivizálják magukat, a bennük található víz kisimul, kiegyenlítődik, hiszen ez bármilyen negatív történés, érzés esetén felborul. Mindezek által a test elindítja saját gyógyító, lazító folyamatait.

Ajánlott:

  • gyermekeknek, várandósság idején
  • hiperaktivitás esetén
  • párkapcsolati problémák esetén
  • ha nem tudod mitől érzed jól magad
  • alvásproblémákkal, ellazulási gondok esetén
  • gyászfeldolgozás során
  • félelmek elengedésében

Ár: 8.000.- Ft / 60 perces kezelés

Bejelentkezés:
Munkás Bianka
tel: 06-30/542-9828

LÉLEKRINGATÁS KEZELÉS BEJELENTKEZÉS KÜLDÉSE

Ha bármi kérdésed van, kedvet kaptál bármelyik kezeléshez, keress bátran!

Bianka