Points of You

Points of You™ csoportos foglalkozás

Nézőpontok: ez a dolog lényege.

 

Életünk során számtalan emberrel, tárggyal, helyzettel és véleménnyel találkozunk, a nézőpontok száma gyakorlatilag végtelen. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy meglássuk a megszokottól eltérő nézőpontokat, és képesek legyünk egy, a korábbitól eltérő oldalról szemlélni a dolgokat. A változás akkor kezdődik, amikor elég nyitottak vagyunk és készen állunk nézőpontot váltani.A Points of You™ aktiválják mind az intuíciókat és érzelmeket irányító jobb agyféltekét, mind a logikus gondolkodásért felelős bal agyféltekét. Ezt a kreatív, a „női” énünket megszólító fényképekkel, illetve az agy elemző, „férfias” oldalát aktiváló szavakkal érik el.

 

A módszer a kép és a szó által előidézett egyidejű stimulációt használja ki, amelynek során az értelem és az érzelem „összecsapnak”, és ideiglenesen „kiiktatva” a tudat éber védekező mechanizmusait. Ez a „szándékos zavarkeltés” lehetővé teszi, hogy – megfelelő munkával – megszabaduljunk a merev mintáktól, amelyek megszabják, „milyeneknek kell lenniük a dolgoknak”, és biztosítja, hogy új nézőpontok szivárogjanak a tudatunkba.

 

A módszer segítségével kinyílunk, és a lehető legtöbb nézőpontot fogadjuk be életünk azon területével kapcsolatban, amelyen dolgozni akarunk. Lehet ez a párkapcsolatunk, a szülői szerepünk, a karrierünk, az egészségünk, vagy bármi más, ami zavar vagy aggaszt minket, vagy amivel összefüggésben döntéseket kell hoznunk, hogy közelebb kerüljünk a kitűzött célunkhoz.

 

A foglalkozás részvételi díja: 7.500.- Ft/fő

 

POINTS OF YOU FOGLALKOZÁS BEJELENTKEZÉS KÜLDÉSE

Bejelentkezhetsz Krisztinánál személyesen is,
telefonon a +36 20/435-8707-as számon,
vagy a Facebookon.

Papp Krisztina
bodyART® Basic oktató
Points-of-You™ practitioner