Papp Krisztina

OKTATÓK

PAPP KRISZTINA

bodyART® Basic oktató
Points-of-You™ practitioner

Tel: 06-20/435-8707
E-mail: butterfly.balance2018@gmail.com

 

"A harmónia gyönyörű egyensúly az elme, a test és a lélek között csendes, nyugodt pillanatokban mérve." – Melanie Moushigian Koulouris. Nekem leginkább ezt adja a bodyART® a mai rohanó világban, és bízom benne, hogy edzéseimen magam is hasonlót tudok átadni a vendégeimnek.

A mozgás mindig is végigkísérte eddigi életemet: általános iskolásként kyokushin karatéval kezdtem, majd gimnáziumban szertornázhattam és atletizálhattam, mellette édesanyám hobbijába, a lovakba és lovaglásba, vagy édesapám hobbijába, a teniszezésbe és jógázásba is belekóstolhattam. Főiskolán a kötelezően leúszandó 1000 méteres táv mellett a barátnők csaltak el ilyen-olyan aerobik órákra, ami aztán későbbi edzésként is megmaradt az irodai ülő-munka mellett.

Mindig is éreztem a késztetést magamban arra, hogy egyszer majd edzőként is átadhassak egyfajta mozgásformát másoknak… A széles tárházból végül a bodyART®-tal találtuk meg egymást. Bízom abban, hogy óráimon a test-lélek-szellem harmóniáját vendégeimmel együtt sikerül megteremteni, és ez a kisugárzásunkon is látszódik, hiszen újra élettel telinek, fittnek érezhetjük magunkat. És ha ez a három (test-lélek-szellem) nincs is mindig egyensúlyban, mindenképpen erre törekszünk.

A mozgás, a testi egyensúly mellett mindig is fontosnak tartottam a lelki egyensúlyt, hiszen a lélek is folyamatosan tapasztal és fejlődik. Az önismeretbe a 2005-ös évtől kezdtem el igazán beleásni magam, amikor a főiskola után Budapesten éltem és találkozhattam különböző pszicho dráma csoportokkal, az egyéni és csoportos családállítással, a kineziológiával vagy az asztrológiával.

Majd ahogy haladtam tovább az utamon, más városokba kerülve is kerestem és összetalálkoztam jobbnál jobb lehetőségekkel, mint Access Bars kezelés, Craniosacralis terápia, meditációs foglalkozások, ThetaHealing technika. Állandó belső ösztönzést éreztem arra, hogy ezen a vonalon is tovább fejlődjek, és egyszer eljussak arra a szintre, hogy másoknak is segíthessek a tudatos lét alapjainak keresésében, meglelésében.

"Ha hozzányúlsz bárki hibájához, csakis akkor teheted, ha nem csupán könyörtelenül szétszeded, de össze is tudod rakni. Az ítélet szétszed, a szeretet összerak. De ha ott hagyod, ízekre szedve, olyan, mintha megölted volna." – Müller Péter

Mivel ezen a téren "földhöz ragadtabb" voltam, így számomra könnyebb volt az elindulás a Points of You™ tanfolyammal. A Points of You™ játékaival lehetőségünk van magunkat szétszedni, és egy másik szemszögből, nézőpont változtatással újra összerakni. Egyszerre dolgoztatja a bal és jobb agyféltekét, kapcsolja be az értelem és az érzelem közti küzdelmet, hogy aztán a lehető legtöbb nézőpontot hozza be életünk azon területére, amelyen éppen dolgozni akarunk.

Csoportos foglalkozásaimra várom azokat, akik rálátást szeretnének kapni egy, az életükben lévő elakadásra. Közösen a Points of You™ játékaival sikerül találni olyan következő lépéseket, amelyek átbillentenek egy másik pontra. Helyére tesszük a hiányzó darabokat, így jut mindenki előrébb a saját kitűzött céljához. Hiszen mindenki életében az a legfontosabb, hogy azt csinálja, amit szeret; hogy megtalálja azt az utat, amiben igazán ki tud teljesedni. A Points of You™ segítségével még a "leg-földhöz-ragadtabbaknak" is sikerült elindulni: Ne add föl, addig keress, míg az álmod, a lelki békéd meg nem leled.

Tegyünk együtt a test-lélek-szellem egységéért, a lelkünk mélyéről sugárzó önszeretetért, a tökéletes harmóniáért.

Várlak Benneteket szeretettel, akár bodyART® edzéseimen, akár csoportos Points of You™ foglalkozásaimon.