Munkás Bianka

OKTATÓK

MUNKÁS BIANKA

ThetaHealing® konzulens, Reiki energiával kezelő

Tel: 06-30/542-9828
E-mail: munkasbianka@gmail.com

 

Már egészen kislány koromtól fogva érdeklődöm a „varázslatos” dolgok iránt, mindig a mesés világok kötöttek le, sokszor menekültem beléjük. Rengeteget olvastam, a könyvek is mind-mind elrepítettek más dimenziókba, elképzeltem milyen lehetne, ha minden valóságos lenne, amit az ember megálmodik magának.

15 éves koromban aztán gerincferdülést diagnosztizáltak nálam, akkor kezdtem jógázni és az életem óriási fordulatot vett, nem azonnal, hanem szépen fokozatosan. Elkezdtem oldásokra, terápiákra járni, de egyik sem hozott tartós változást.

Nekiálltam aztán elmenekülni az életem, a felelősségem elől és elmentem egy évre Amerikában, amiben hatalmasat csalódtam és lelkileg nagyon mélyre kerültem. Hazatérve már átláttam mi történt velem és mindenért hálás lettem, ekkor érkezett a ThetaHealing®(majd a Reiki)az életembe és mindkettő nagy hatással volt rám. Egymás után jönnek a tanfolyamok és beleszerettem abba, amit csinálok, főleg hogy ezzel másoknak is segíthetek!

Mivel a ThetaHealinggel® magamon is dolgozom, számomra főleg, de a környezetem számára is látványos változásokon megyek keresztül. Megnyugodtam, könnyebben elengedek embereket, helyzeteket az életemből és az egómmal is barátkozom. Egyik napról a másikra gyerekkorom óta hordozott blokkokat teszek le, van azonban, amin több hónapon keresztül dolgozom, ez is rendben van. Van, hogy a változás másképp történik meg, mint elvárnánk, ilyenkor tanul a legtöbbet az ember.

Mikor elkezdtem emberekkel foglalkozni, kezelni őket, rá kellett jönnöm, hogy bármennyire is szeretnék segíteni, nem mindig tudok úgy, ahogy szeretnék. A legjobb barátnőm például nem áll készen egy théta kezelésre, amit elengedni nehezemre esett kicsit. Később elfogadtam, hogy neki a reiki többet jelent és a testében óriási változásokat indít el. Van olyan is, hogy a kliens kezelés közben jön rá, mikor már megvan a megoldás és lehetőség a változtatásra, hogy neki még nincs rá szüksége és inkább „vegetál” még. Példáimmal rá szerettem volna világítani a legfontosabb dologra, amit a théta adott: az elfogadás; hagyni mindent a maga idejében menni, ugyanis mindenkinek más a ritmusa, mindenki mást igényel és ez így van rendjén.

Szeretettel várlak ThetaHealing konzultációra, vagy Reiki energia kezelésre!

Bianka