Majsa Adrienn

TERAPEUTA

MAJSA ADRIENN

Peter Hess féle gong és hangtál meditáció terapeuta,
gerincjóga oktató, Brandon Bays-Belsö utazás terapeuta

+36 70 578 9975
e-mail: adrienn.m@aon.at

 

Aki ismeri az Ízek, imák, szerelmek c. könyv történetét, az bizonyára érti, ha azt írom
magamról, hogy én is egy „világutazó„ vagyok, aki megpróbál négy lábbal állni a földön és szívével látni a világot.
Ez a mű egy nagyszerű asszony megindító személyes vallomása, ami éppenséggel lehetne az enyém is, mert nagyon sok hasonlóságot véltem köztem és az írónő között felfedezni.
Amit csak tudnod kell az életről, buktatóiról, s arról hogyan formáld magad, e könyvben megtalálod. Ajánlom mindenki figyelmébe!
Életem során volt szerencsém hasonló dolgokat megélni, - és utakat bejárni, amilyeneket Lise Gilbert, a könyv írója is. Legyen ez fizikai, szellemi vagy lelki utazás. Eljutottam Olaszországba, Indába egy Ashramba és végül, de nem utolsó sorban Balira is. Minden egyes utazással az életemben gazdagabb lettem, amiért hálás vagyok a Teremtőnek.
Egyszer egy indiai asztrológus azt mondta, hogy örökös tanulási vágy és önmegvalósítás jellemző rám, ami valószínű nem áll távol a valóságtól.
Számos oktatáson vettem már részt és az ott tanultakat - kisebb-nagyobb sikerrel -
beépítettem a munkámba és az életembe.

Életem „el Camino”-ja, nagy belső utazása, 2004-ben – édesapám betegsége miatt – kezdődött számomra. Elvégeztem a Prana nadi I.-II. tanfolyamot, hogy segíteni tudjak betegségéből adódó problémáin, majd ugyan abban az évben beiratkoztam egy Metafizika Akadémiára. Így kerültem - az akadémia szervezése által - Indiába.
Ezután hosszú útkeresés következett, ami áldás is volt egyben, mint utólag kiderült.
2008-ban találkoztam először a Peter Hess féle terápiás hangtálakkal. Részt vettem egy kezelésen és a hatás leírhatatlan volt.
Felülmúlta minden elképzelésemet, tapasztalásaimat, más kezelésekhez képest, amiben addig részem volt. Így hát azonnal elkezdtem keresni, hol lehet ezt a csodálatos dolgot megtanulni. Végül 2009-ben rátaláltam az országban a módszert egyedüliként hivatalosan oktató hangterapeutára, Radnai Zsuzsára, aki személyesen a német fizikusnál, Peter Hessnél szerezte meg tudását és hozta haza Magyarországra. A fizikus közel 20 év munkája során született meg az általa kidolgozott gong és hangtál meditáció terápia. Európában számos területen alkalmazzák és egyes országokban már beépítették a rehabilitációs kezelésekbe is.
A sikeres vizsga után 2010-ben elvégeztem egy gyógymasszőr képzést is, hogy ezt a módszert terápiás szinten is tudjam alkalmazni.
Ahogy mélyítem tudásomat, egyre jobban rájövök, még mennyi mindent nem tudok.

Így folyamatosan eleget teszek tanulási vágyamnak:

2008 Brandon Bays-Belsö utazás, Brandon Bays Ausztria
2009 Peter Hess féle gong és hangtál meditáció I.-IV. és Szupervízió, Radnai Zsuzsa Bp.
2009-2010 Gyógymasször képzés, VLS Sopron
2011 Agykontroll, Domján László
2012-2013 Ájurvéda képzések, Galambos Rózsa Bp.
2012-2014 Gerinc- és Hatha Jóga oktatóképzés Mandala Jógastúdió Bp.
2014 Integrált Craniosacralis Biodinamika I.,Szommer Gabriella Bp.
2015-„Baba-Mama élet iskolája”, avagy kisfiammal otthon, Sopron

"Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátra hagyj mindent, ami biztonságot nyújtott, az lehet bármi: az otthonod, kedvenc ételed és elindulsz, hogy megtaláld önmagad, legyen az egy belső utazás, vagy igazi út, tekints mindenre, ami az út során veled történik, mint a kirakós egy darabjára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer s mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled azt, amit keresel". (Lise Gilbert)

Szeretettel várlak akár csoportos hangtál meditáción vagy egyéni kezelésen a hangtálakkal, vagy gerincjóga foglalkozáson is.

Majsa Adrienn